TOIMITUS

 

Yli 60€ tilauksiin tarjoamme ilmaisen toimituksen Matkahuollon noutopisteisiin. Mikäli tilauksen arvo on vähemmän kuin 60€, lisäämme tilauskohtaisina toimituskuluina 5€. Matkahuollon kotiinkuljetuksen toimituskulu on aina 9,95€ riippumatta tilauksen loppusummasta.

Tavoitteenamme on, että saat tilauksesi 1-4 arkipäivässä toimitusvahvistuksen saamisen jälkeen. Toimitusaika voi kuitenkin vaihdella riippuen toimitettavien tilausten määrästä sekä olosuhteista, joihin VAMSKO ei voi vaikuttaa, kuten kuljetusyhtiöstä aiheutuvista viivästyksistä. Voit valita, haluatko toimituksen Matkahuollon pakettipisteeseen tai Matkahuollon kotiinkuljetuksen.

Kun asiakkaan tilaus toimitetaan, lähetetyt tuotteet veloitetaan. Kun tuotteet luovutetaan kuljetettavaksi, asiakkaalle lähetetään sähköpostitse toimitusvahvistus, jonka mukana on myös tilauksen seurantakoodi Matkahuollon sivuille.

Kun tilaus on noudettavissa, lähetetään asiakkaan ilmoittamaan puhelinnumeroon saapumisilmoitus tekstiviestitse. Vastaanottajaa tai toimitusosoitetta ei valitettavasti voi muuttaa, kun tilaus on tehty.