MAKSAMINEN

Klarna Checkout 

Voit maksaa tilauksesi VISA-, Mastercard- tai VISA Electron -kortilla. Korttimaksut käsittelee yhteistyökumppanimme Klarna AB nopean ja turvallisen maksamisen varmistamiseksi. Voit maksaa tilauksen myös Klarnan kautta luotolla, laskulla tai jakamalla maksun eriin. 

Klarnan maksutavat:

Maksa myöhemmin
Sovita ensin, maksa myöhemmin. Maksa vain tuotteista, jotka aiot pitää. Sinulla on 30 päivää aikaa maksaa ostoksesi.Kun tilauksesi on lähetetty, saat tietoa Klarnalta siitä, miten ja milloin voit suorittaa maksusi.

Jaa maksut osiin
Shoppaile nyt ja maksa kuukausierissä. Saat lisätietoa Klarnalta ostoksen tekemisen jälkeen.

Kampanjalasku: jos oston yhteydessä on tarjottu mahdollisuutta pidennettyyn 1–3 kuukauden maksuaikaan aloitusmaksua vastaan (esim. “Osta nyt, maksa helmikuussa”), voit maksaa ostokset kampanjalaskun ehtojen mukaisesti.

Huomaa, että VAMSKO ei voi antaa tarkempia tietoja, jos et ole oikeutettu käyttämään Maksa myöhemmin -maksutapaa. Jos sinulla on kysyttävää maksustasi, ota yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun.

Lisätietoa Klarnan palveluista löydät osoitteesta klarna.com. Klarna käsittelee henkilötietojasi soveltuvan lainsäädännön ja Klarnan tietosuojaselosteen mukaisesti.