CONTENT CREATOR 

Sosiaalinen media ja visuaalinen näkyvyys on brändimme tukipilari sekä samalla ponnahduslauta tulevaisuuteen. Haemme tiimiimme sisällöntuottajaa, jolla on hyvä sosiaalisen median tuntemus ja kiinnostus pysyä algoritmien aallonharjalla, kyky ymmärtää kanavakohtaisia poikkeavaisuuksia (Facebook, Instagram, TikTok, Pinterest, uutiskirjeet) ja taitoa hahmottaa brändin tarpeiden mukaiset kokonaisuudet. On tärkeää, että data sekä sen analysointi samalla kiinnostaa ja kehittää sinua omissa työtehtävissäsi. 

Sisällöntuottajana saat yleisömme pysähtymään, sitoutumaan ja osallistumaan erimuotoisen sisällön avulla; kuvien, videoiden ja tekstin muodossa. Vaikka työskentely tapahtuu tiimin kanssa yhdessä, toivomme työskentelytapasi olevan itsenäinen ja pystyt tasapainoilemaan useamman eri työtehtävän välillä. Työ sisältää päivittäistä toimimista somen parissa, aina sisältöjen ideoinnista niiden toteuttamiseen saakka. 

Jos osaat ajatella kaupallisesti, mutta luoda sisältöä luovasti, käyttää tärkeimpiä ohjelmia kuvien ja videoiden editoimiseen niin tietokoneella kuin mobiilissa ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot, toivomme sinun laittavan hakemuksen meille! 

Teemme sisältöä suomeksi ja englanniksi, joten huomioithan, että sisällöntuotanto onnistuu ketterästi molemmilla kielillä. Aiempi kokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksi. Muista kertoa hakemuksessasi, mikäli sinulla on kokemusta seuraavista ohjelmista ja alustoista:

  • Adobe; InDesign, Photoshop, Lightroom
  • Canva
  • MailChimp
  • WordPress 
  • WooCommerce
  • Excel

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla osa kotimaista kenkäbrändiä ja sen tulevaisuutta. Tarjoamme käyttöösi kaikki tarvittavat työkalut erilaisten sisältöjen toteuttamista varten. Työskentely tapahtuu Pirkanmaalla, Nokialla. Nokialla sijaitsee varastomme ja toimistomme, jossa tapahtuu myös kaikki suunnittelu tuotteista markkinointiin. 

Vakituinen kokoaikatyö (37,5h/vko). Hakemukset palkkatoiveineen ja liitteineen voit laittaa sähköpostitse riikka@vamsko.com. Jos sinulla on portfolio töistäsi, voit halutessasi liittää sen hakemukseen mukaan. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.