Nilkkurit

Laadukkaat nilkkurit sopivat erinomaisesti niin farkkujen, neulottujen mekkojen kuin hameidenkin kanssa ja niitä voidaan käyttää kaikenlaisissa tilanteissa. Monipuolisen ja mukavan muotoilunsa ansiosta nilkkurit ovat täydellinen jokapäiväinen asuste.

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Naisten nilkkurit

Laadukkaat nahkanilkkurit sopivat niin farkkujen, neulemekkojen kuin hameidenkin pariksi ja ne sopivat moneen eri tilaisuuteen. Olemme varmoja, että korkeavartiset chelsea -nilkkurit tai chunkyt polvimittaiset saappaat antavat sinulle paljon ihastelevia kohteliaisuuksia. Löydä uudet jalkineesi monipuolisesta kenkävalikoimastamme, joka on täynnä trendikkään ajattomia bootseja. Olipa valintasi rouheat maiharit, upeat ylipolvensaappaat, chelsea -nilkkurit korolla tai ilman, mallistostamme löydät itsellesi sopivan vaihtoehdon. Kaikissa kengissämme on kumipohja, joka on erinomainen materiaali pohjoisen talveen. 

Naisten nilkkurit ovat käytössä ympäri vuoden. Ne täydentävät pukeutumisen kuilun vuodenaikojen välissä ja ovat näin ollen täydellinen lisä jokaisen vaatekaappiin. Rakastamme rentoa fiilistä, jonka rouheat nahkabootsit luovat yhdistettynä muuhun pukeutumiseen. Kokeile yhdistää chunkyt nilkkurit ylisuureen neuleeseen ja minihameeseen. 

Kestävä kehitys

VAMSKO -mallistossa yhdistyy niin muoti, kestävyys kuin perinteinen käsityö. Tehtävänä on luoda hyvin tehtyjä ja kauniita kenkiä, joita asiakkaat voivat käyttää ja rakastaa pitkään. VAMSKO kengät on valmistettu pääosin nahasta. Kaikki VAMSKO kengät on valmistettu kromittomasta parkitusta nahasta, mikä tarkoittaa, että materiaalin olevan hengittävä, ihoystävällinen ja vapaa haitallisista aineista. Kengät valmistetaan pienemmissä perheyrityksissä pääasiassa Italiassa, Portugalissa tai Espanjassa. Kengät valmistetaan paikallisesti ulkopohjasta aina viimeisteltyjä yksityiskohtia myöten.

Hyödynnämme evästeitä palvelumme parantamiseksi. Käyttämällä sivujamme hyväksyt evästeiden käyttämisen.