MYYMÄLÄ

VAMSKON KIVIJALKAMYYMÄLÄ

LOPPUUNMYYNTI

Kuluneet vuodet ovat olleet haastavia meille kaikille – maailmanlaajuinen pandemia, sota, energiakriisi ja inflaatio ovat aiheuttaneet vaikeuksia niin yrityksille kuin kuluttajille. Haikein mielin VAMSKOn myymälän kohdalla joudumme kohtaamaan tilanteen, että kohonneet tuotantokustannukset, materiaalipula ja voimakas ostovoiman heikkeneminen on yrityksistämme ja sinnikkyydestämme huolimatta ajanut liikkeen toiminnan tähän pisteeseen.

Myymälämme on aina ollut meille suuri ylpeydenaihe, jossa ammattitaitoiset myyjät ovat lämpimästi ja ilolla palvelleet asiakkaita kertoen samalla tarinaamme. VAMSKOn myymälä on ollut näkyvä osa Tampereen katukuvaa ja tärkeä osa brändiämme. Viemme myymälän toiminnan loppuun haikein, mutta kiitollisin mielin. Haluamme sydämestämme kiittää myymälän asiakkaita kuluneista vuosista – olemme yhdessä tehneet niin Tampereen kuin koko Suomen katukuvasta värikkäämmän, rohkeamman ja vastuullisemman.

Tervetuloa ostoksille vielä viimeisiä kertoja ennen myymälän sulkemista! Loppuunmyynnin aikana löydät myymälästämme uniikkeja Sample Sale -tuotteita, Outlet -osion ja huikeita alennuksia kesämallistosta!

 
Tampereen katujen täyttyessä askeleista, avaa VAMSKO ovensa. Suuret ikkunat näyttävät ohikulkijoille upeita yksityiskohtia – valloittava valoseinä kiinnittää katseen ja skandinaaviset linjat tuntuvat kotoisilta. Metalliset ja puiset tekstuurit toimivat saumattomasti yhteen ja antavat kengille ansaitsemansa esillepanon. Mielenkiinto siirtyä kauppaan herää nopeasti ja myyjät varmistavat ammattitaitoisen sekä mieleenpainuvan vierailun.
 
Merkittävä osa mallistostamme on oman designer-tiimimme suunnittelemaa. Valitsemme tuotteet huolella ja jokainen kenkämalli kantaa tarinaa. Luomme uusia mahdollisuuksia kenkämuotiin ylistäen erilaisia tyylejä. Näinhän se on – kun kengät yhdistyvät persoonaan ja pukeutumiseen, näyttävät ne paremmilta ja ennenkaikkea tuntuvat omilta.
 
Arvostamme rohkeutta ja kannustamme asiakkaitamme kiinnittämään huomionsa niihin kenkiin, jotka tuntuvat vastustamattomilta. Paras tunne on kävellä kengissä, jotka edustavat kantajaansa tehden jokaisesta askeleesta itsevarman.
 
Kuten aiemmin mainittu, kenkämme kantavat tarinaa. Kun puet kengät jalkaasi, ne alkavat kertoa eri tarinaa – Sinun tarinaa.
 
 
AUKIOLOAJAT
 
Ma-Pe  11-18
 La       10-17
Sunnuntaisin suljettu
 
UUDET AUKIOLOAJAT 4.9 ALKAEN
Ti-Pe  11-18
 La       11-17
Maanantaisin ja sunnuntaisin suljettu
 
Puh. 050 4491 003
 
Hämeenkatu 17, Tampere
 
Löydät myymälämme myös Instagramista @vamsko_tampere!