MYYMÄLÄ

VAMSKON KIVIJALKAMYYMÄLÄ

Tampereen katujen täyttyessä askeleista, avaa VAMSKO ovensa. Suuret ikkunat näyttävät ohikulkijoille upeita yksityiskohtia – valloittava valoseinä kiinnittää katseen ja skandinaaviset linjat tuntuvat kotoisilta. Metalliset ja puiset tekstuurit toimivat saumattomasti yhteen ja antavat kengille ansaitsemansa esillepanon. Mielenkiinto siirtyä kauppaan herää nopeasti ja myyjät varmistavat ammattitaitoisen sekä mieleenpainuvan vierailun.
 
Merkittävä osa mallistostamme on oman designer-tiimimme suunnittelemaa. Valitsemme tuotteet huolella ja jokainen kenkämalli kantaa tarinaa. Luomme uusia mahdollisuuksia kenkämuotiin ylistäen erilaisia tyylejä. Näinhän se on – kun kengät yhdistyvät persoonaan ja pukeutumiseen, näyttävät ne paremmilta ja ennenkaikkea tuntuvat omilta.
 
Arvostamme rohkeutta ja kannustamme asiakkaitamme kiinnittämään huomionsa niihin kenkiin, jotka tuntuvat vastustamattomilta. Paras tunne on kävellä kengissä, jotka edustavat kantajaansa tehden jokaisesta askeleesta itsevarman.
 
Kuten aiemmin mainittu, kenkämme kantavat tarinaa. Kun puet kengät jalkaasi, ne alkavat kertoa eri tarinaa – Sinun tarinaa.
 
 
AUKIOLOAJAT
 
Ma-Pe  11-18
 La       10-17
Sunnuntaisin suljettu
 
Puh. 050 4491 003
 
Hämeenkatu 17, Tampere
 
Löydät myymälämme myös Instagramista @vamsko_tampere!