• TOIMITUS

  Tavoitteenamme on, että saat tilauksesi 1-4 arkipäivässä toimitusvahvistuksen saamisen jälkeen. Toimitusaika voi kuitenkin vaihdella riippuen toimitettavien tilausten määrästä sekä olosuhteista, joihin VAMSKO ei voi vaikuttaa, kuten kuljetusyhtiöstä aiheutuvista viivästyksistä. Voit valita, haluatko toimituksen myymälään (Hämeenkatu 17, TAMPERE) tai Matkahuollon pakettipisteeseen.

  Emme toimita tilauksia useammassa erässä. Kun asiakkaan tilaus toimitetaan, lähetetyt tuotteet veloitetaan. Kun tuotteet luovutetaan kuljetettavaksi, asiakkaalle lähetetään sähköpostitse  toimitusvahvistus, jonka mukana on myös tilauksen seurantakoodi Matkahuollon sivuille. Kun tilaus on noudettavissa, lähetetään asiakkaan ilmoittamaan puhelinnumeroon saapumisilmoitus tekstiviestitse. 
  Vastaanottajaa tai toimitusosoitetta ei valitettavasti voi muuttaa, kun tilaus on tehty. 

  USEIN KYSYTTYÄ

  Kuinka pitkä toimitusaika teillä on? 

  Toimitusaikamme on keskimäärin 1-4 arkipäivää

  Maksaako toimitus?

  Yli 60€ tilauksiin toimitus on ilmaista. Mikäli tilauksen arvo on vähemmän kuin 60€, lisäämme tilauskohtaisina toimituskuluina 5€. 


  Miten voin seurata tilaukseni toimitusta? 
  Saat toimitusvahvistuksessa MH-alkuisen seurantakoodin, jolla voit seurata tilauksen kulkua Matkahuollon sivuilla. 

   

  Mistä voin noutaa tilaukseni?
  Lähetys toimitetaan postinumerosi perusteella kyseisen postinumeroalueen oletusnoutopisteeseen. Voit tarkastaa postinumeroittain pakettipisteet TÄÄLTÄ.

  Mikäli sinulla on erityistoiveita, mihin pakettipisteeseen haluat tilauksen noudettavaksi, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Huomioithan ystävällisesti, että mikäli tilaus on jo käsitelty ja pakattu kuljetusliikkeelle, tietoja ei pysty enää muokkaamaan. 

  Voit valita toimitustavaksi myös noudon Tampereen kivijalkamyymälästämme. 

  Voinko noutaa tilaukseni myymälästä?

  Voit halutessasi valita toimitustavaksi noudon Tampereen myymälästämme. Saat tekstiviestise saapumisilmoituksen kun lähetyksesi on noudettavissa. Voit noutaa tilauksen kuvallisella henkilöllisyystodistuksella. 


  Miksi en ole saanut saapumisilmoitusta? 
  Suosittelemme sinua tarkistamaan, että olet antanut tilauksen tietoihin oikean puhelinnumeron. Mikäli puhelinnumerosi on väärin, ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@vamsko.fi 


  Voiko joku muu noutaa pakettini? 
  Kyllä, mutta hänellä on oltava mukanaan valtakirja. Matkahuollon sivuilta voit lukea tarkemmin valtakirjasta.

  Toimitatteko Ahvenanmaalle? 

  Kyllä, toimitamme myös Ahvenanmaalle.

  • Olet offline-tilassa. Korjaa yhteysongelmasi jatkaaksesi ostoksia.