TIETOA MEISTÄ


MIKÄ ON VAMSKO?

VAMSKO on täyden palvelun kenkäkauppa verkossa ja kivijalassa. Olemme täysin suomalainen toimija, joka omaa 30 vuoden kokemuksen kenkäalalta. Yritys on perustettu alunperin vuonna 1986 Tampereella. 

Konseptimme on uniikki ja pyrimme toimimaan Suomessa kenkämuodin suunnannäyttäjänä sekä inspiroimaan asiakkaitamme valitsemaan rohkeasti heidän näköisensä jalkineet. Suhtaudumme intohimoisesti muotiin ja haluamme tarjota asiakkaillemme paitsi sesongin uusimpia trendejä myös ajattomia klassikoita. Emme ole panostaneet vain tunnetuihin brändeihin, vaan mallistomme koostuu tarkkaan valikoiduista malleista, joissa hinta-laatusuhde kohtaa takuuvarmasti. Oma designer-tiimimme on vertaansa vailla ja koko mallistomme suunnitellaan itse. 

Nyt vuosien kokemuksella ja miljoonien myytyjen kenkäparien myötä haluamme kehittää toimintaamme ja olla osana kestävämpää muotiteollisuutta. Haluamme vaikuttaa tulevaisuuteen, luoda osaltamme parempaa huomista ja tuoda yhä kasvavissa määrin vastuullisuutta kenkämuotiin. 

Haluamme tarjota yksilöllisempiä vaihtoehtoja juuri sinulle - jokaiseen tilanteeseen.

HISTORIAA

VAMSKO on ensimmäisen kerran avannut ovensa vuonna 1997 Tampereella nimellä Vamos. Parin vuoden taipale jäi hautumaan muiden toimien kehittämisen vuoksi. Nyt VAMSKO on tullut jäädäkseen ihmisten sydämiin.

Ensimmäinen uuden konseptin mukainen liike avattiin Tampereelle vuonna 2012 arvostettuun Commercen taloon - aivan ydinkeskustaan. Suuren suosion myötä avattiin vuonna 2015 verkkokauppa, joka on vuosien mittaan laajentunut Euroopan laajuiseksi toimijaksi. 


Jos sinulla herää kysyttävää, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme laittamalla viestiä asiakaspalvelu@vamsko.fi

Tervetuloa ostoksille! Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa @vamsko ja pysy ajantasalla uutuuksista!

 

    • Olet offline-tilassa. Korjaa yhteysongelmasi jatkaaksesi ostoksia.