TIETOA MEISTÄ

VAMSKO on kotimainen kenkien muotitalo verkossa ja kivijalassa. Perheyrityksemme on aloittanut toimintansa kenkien parissa Tampereella jo vuonna 1986. VAMSKO on ensimmäisen kerran avannut ovensa vuonna 1997 Tampereella nimellä Vamos. Parin vuoden taipale jäi hautumaan muiden toimien kehittämisen vuoksi. Ensimmäinen uuden konseptin mukainen liike avattiin Tampereelle vuonna 2012 arvostettuun Commercen taloon - aivan ydinkeskustaan. Suuren suosion myötä avattiin vuonna 2015 verkkokauppa, joka on vuosien mittaan kasvanut Euroopan laajuiseksi toimijaksi. Toimitamme tilauksia tällä hetkellä yhteensä 28:aan Euroopan maahan. Toimistomme ja varastomme sijaitsevat Nokialla, josta kaikki verkkokauppatilaukset lähetetään. Toistaiseksi ainoa kivijalkamyymälämme sijaitsee aivan Tampereen keskustassa.

Mallistoissamme yhdistyy skandinaavinen linjakkuus ripauksella ajan trendejä. Suhtaudumme intohimoisesti muotiin ja haluamme tarjota asiakkaillemme paitsi sesongin uusimpia trendejä myös ajattomia klassikoita. 

Nyt vuosien kokemuksella ja miljoonien myytyjen kenkäparien myötä haluamme kehittää toimintaamme ja olla osana kestävämpää muotiteollisuutta. Haluamme vaikuttaa tulevaisuuteen, luoda osaltamme parempaa huomista ja tuoda yhä kasvavissa määrin vastuullisuutta kenkämuotiin. 

Uudistunut, vastuullisesti valmistettu ja kestävään kehitykseen keskittynyt VAMSKO-kokoelmamme lanseerattiin syksyllä 2020 ja sen tuotteet on valmistettu kokonaan perheomisteisissa eurooppalaisissa tehtaissa - suurimmaksi osaksi Italiassa. Mallimme suunnitellaan Suomessa.

Haluamme tarjota yksilöllisempiä vaihtoehtoja juuri sinulle - jokaiseen tilanteeseen.

Jos sinulla herää kysyttävää, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme laittamalla viestiä asiakaspalvelu@vamsko.fi

Tervetuloa ostoksille! 


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa @vamsko ja pysy ajantasalla uutuuksista!

 

    • Olet offline-tilassa. Korjaa yhteysongelmasi jatkaaksesi ostoksia.