• MAKSAMINEN

  Klarna Checkout (Käytettävissä tilauksiin 27.2.2020 klo 14:00 lähtien)

  Voit maksaa tilauksesi VISA-, Mastercard- tai VISA Electron -kortilla. Korttimaksut käsittelee yhteistyökumppanimme Klarna AB nopean ja turvallisen maksamisen varmistamiseksi. Voit maksaa tilauksen myös Klarnan kautta luotolla, laskulla tai jakamalla maksun eriin. 

  Klarnan maksutavat

  Yhdessä Klarna Bank AB:n kanssa (Sveavägen 46, 111 34 Tukholma, Ruotsi) tarjoamme seuraavia maksutapoja, joissa maksu tehdään suoraan Klarnalle:

  - Lasku: maksuaika on 14 vuorokautta tuotteiden toimituksesta. Klarna-laskun ehdot ovat saatavilla täällä
  - Joustava erämaksu: voit maksaa ostoksesi joustavasti kuukausierissä, joiden suuruus on vähintään 1/100 velan määrästä (kuitenkin aina vähintään 5,00 EUR mukaan lukien korko jäljellä olevalle velalle)
  - Kiinteä erämaksu: voit valita kassalla eri kuukausierävaihtoehdoista. Erät pienenevät kuukausittain sitä mukaa, kun maksamatta oleva luottosumma pienenee.
  - Kampanjalasku: jos oston yhteydessä on tarjottu mahdollisuutta pidennettyyn 1–3 kuukauden maksuaikaan aloitusmaksua vastaan (esim. “Osta nyt, maksa helmikuussa”), voit maksaa ostokset kampanjalaskun ehtojen mukaisesti.
  - Joustavan erämaksun, kiinteän erämaksun ja kampanjalaskun ehdot löydät täältä ja vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot täältä

  Lisätietoa Klarnan palveluista löydät osoitteesta klarna.com.  Klarna käsittelee henkilötietojasi soveltuvan lainsäädännön ja Klarnan tietosuojaselosteen mukaisesti.  Jos sinulla on kysyttävää maksustasi, ota yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun.

  Verkkopankki (Koskee tilauksia, jotka tehty 27.2.2020 klo 14:00 mennessä)

  Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Verifone Finland Oy yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.  Verifone Finland Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii kuten perinteinen verkkomaksaminen.

  Korttimaksu (Koskee tilauksia, jotka tehty 27.2.2020 klo 14:00 mennessä)

  Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, maksuliikenteen palveluntarjoana toimii Verifone. Korttimaksuun liittyvistä reklamaatioista vastaa Verifone Finland Oy.

  Verifone Finland Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja
  Verifone Finland Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Verifone Finland Oy on myös maksun saaja.

  Verifone Finland Oy, y-tunnus: 2122839-7
  Vantaankoskentie 14
  01670 VANTAA,
  Asiakaspalvelu: 0600 01 02 03

  • Olet offline-tilassa. Korjaa yhteysongelmasi jatkaaksesi ostoksia.