• READY, STEADY, SUMMER! 

  Kesällä pukeudumme rohkeasti väreihin, mukavasti rannalle, mutta myös turvallisiin luottovaatteisiin. Sama pätee kenkiin - pukeudu omaan persoonaasi sopivasti, mutta muista kokeilla jotain uutta! 

  Sopivatko tänä kesänä jalkoihisi välimerellistä lämpöä huutavat espadrillokset, aina trendikkäät tennarit vai kesäkenkien kuninkaat eli sandaalit? 

 • BEACH

  Rantapäivä edessä!

  Helpot sandaalit on ihana heittää jalasta ja sujauttaa varpaat kuumaan rantahiekkaan. Uskaliaimmat pukeutuvat rannalle espadrilloihin, jotka ovat jo itsessään tuulahdus kesäistä fiilistä.

 • GO COLOUR!

  Kesä ansaitsee kirkkaita värejä seurakseen!

  Villiinny väreistä ja hae piristystä kokonaisuuteen kesäisestä väripaletista - Ihana oranssi, valloittava vaaleanpunainen ja rohkea punainen odottavat jo!

 • BASICS

  Aina muodissa - yksinkertaiset vaatekaapin kulmakivet

  Yksinkertaisista kengistä muodostuu usein vaatekaapin luottotuotteet, sillä selkeät linjat tekevät asusta raikkaan tyylikkään.

 • FEEL THE SUMMER

   Kesä on täällä ja se tuntuu ihanemmalta kuin koskaan! Olemme nauttineet auringosta ja sen tuomasta hyvästä fiiliksestä. Anna kesän näkyä myös pukeutumisessa ja 

  mahdollisuuksien mukaan pue jalkaan kevyet sandaalit, trendikkäät nyörikengät, klassiset ballerinat tai aina upeat espadrillot. 

  Lähde ystävien kanssa rannalle ja pakkaa mukaan korillinen herkkuja sekä kylmää juotavaa. Tunne ja elä kesä!

  • Olet offline-tilassa. Korjaa yhteysongelmasi jatkaaksesi ostoksia.